A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Верхівцевської міської ради

Святковий ярмарок у м. Дніпро, присвячений 30-річниці Незалежності України

24 серпня, в День Незалежності України, наша команда представляла Верхівцевську громаду на святковому ярмарку у м. Дніпро, присвяченому 30-річчю Незалежності України. Міський голова гостинно зустрічав поважних гостей, запрошував на гостину, пригощав верхівцевськими смаколиками. Дякуємо іншим громадам за гарний настрій та спілкування. Саме це об‘єднує усіх!!! З Днем Народження , Україно!!!

11:33 26.08.2021

ОСВІТА ДНІПРОПЕТРОВЩИНИ 30: ВЕКТОРИ ЯКОСТІ ТА УСПІХУ

17 серпня 2021 року начальником відділу освіти, культури, молоді та спорту Верхівцевської міської ради було взято участь у серпневому форумі "ОСВІТА ДНІПРОПЕТРОВЩИНИ 30: ВЕКТОРИ ЯКОСТІ ТА УСПІХУ". Захід пройшов у "Дитячому оздоровчому центрі соціальної реабілітації санітарного типу "Перлина Придніпров'я" Дніпропетровської обласної ради". Організатором виступив Департамент освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації. Зустріч розпочалася з яскравого флешмобу "Ти у мене єдина", який підняв настрій та налаштував усіх на командну роботу.

16:37 18.08.2021

Державне агенство України з питань кіно пропонує до перегляду

На виконання Указу Президента України “Про відзначення 30-Ї річниці незалежності України» на офіційному вебсайті Державного агентства України з питань кіно, в рамках реалізації проєкту «Марафон фільмів: 30 років Незалежності», проводилось онлайн голосування за улюблені українські фільми. Стрічки з найбільшою кількістю голосів станом на 01 серпня 2021 року мають вийти на екрани кінотеатрів до Дня Незалежності України.

15:41 12.08.2021

Книжкова виставка, інформ хвилинка "Хрещення Русі-України, так як і кожну на землі людину христили нашу мати Україну"

Хрещення Русі відбулося в 988 році. Його ініціатором став князь Володимир, який поставив перед собою мету об’єднати землі і централізувати владу, для чого необхідна була зміна світогляду. Князь вважав, що спільна релігія допоможе вирішити безліч внутріш- ньодержавних конфліктів, незважаючи на те, що більше 30 років був язичником. За легендою, до хрещення Русі Володимиру довелося пройти випробування вірою. Йому пропонували прийняти і іслам, і католицтво, і іудаїзм, але він вибрав православ’я. Спочат- ку київський князь Володимир Святославович охрестився сам, а після віддав наказ жителям Києва пройти обряд хрещення. За наказом князя збудували чимало храмів, зокрема Десятинну церкву в Києві. Слідом за столицею поширення нової релігії почалося в інших містах. Процес затягнувся на кілька століть, адже після смерті Володимира був продо- вжений його сином — Ярославом Мудрим.

12:18 12.08.2021

Встановлено пам`ятний знак на місці поховання жертв Голокосту

3 серпня на території комунального закладу "Верхівцевський психоневрологічний інтернат" Дніпропетровської обласної ради" (м. Верхіівцеве, вул. Залізнична, 1а), Релігійною організацією "Іудейська Релігійна громада у м. Кам`янське" при фінансовій підтримці Об`єднаної єврейської общини України було встановлено пам`ятний знак на місці поховання євреїв - жертв Голокосту. Це перший пам`ятний знак жертвам Голокосту, встановлений у Кам`янському районі.

09:38 05.08.2021

Вхід для адміністратора