A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Верхівцевської міської ради

Турнір з міні-футболу!

Сьогодні з нагоди Дня Конституції України на міському стадіоні відбувся турнір з міні-футболу серед команд Верхівцевської тергромади. Всього у турнірі прийняли участь 6 команд, з них 2 команди молодшої вікової категорії та 4 збірні команди старшої вікової категорії, а саме команди "Дніпро-85", "Ліцей № 1", "Локомотив" та "Рятувальник".

14:15 28.06.2022

ВЕБІНАРИ!

Шановні колеги, друзі та всі ті, хто переживає цей складний для України час. Запрошуємо вас взяти участь у відкритих (безкоштовних) вебінарах, спрямованих на покращення якості продуктивної комунікації (теми: конфліктологія, булінг, продуктивна критика тощо) та технології освітньої мнемотехніки (формування навичок самонавчання) які проводяться при підтримці ЮНІСЕФ та Міністерства освіти і науки України. Вебінари плануються для батьків, для освітян, для дітей різного віку. Заняття веде Геннадій Чепурний, освітній технолог, педагог, психолог, автор багатьох освітніх технологій. Окремі вебінари для дітей можуть вести інструктори освітньої мнемотехніки. Для участі потрібно зареєструватися та приєднатися до робочої групи «ПОРУЧ: комунікації, мнемотехніка» у мережі viber, де будуть відповідні посилання на вебінари та внутрішня комунікація. Перший вебінар «Маленькі секрети великого спілкування» буде проходити 17 червня 2022 року о 18.00. Посилання у робочій групі. Все буде Україна! https://forms.gle/UwBM95N8wbN3KPQ56

14:50 16.06.2022

«ЯК ГОВОРИТИ З ДИТИНОЮ ПРО ВІЙНУ?» – 7 ПОРАД ВІД ПСИХОЛОГІВ У МЕЖАХ ПРОЄКТУ «ПІДТРИМАЙ ДИТИНУ».

За ініціативи МОН педагоги та дитячі психологи створили телеграм-канал «Підтримай дитину», в якому розміщують матеріали для дітей та поради для батьків. До проєкту долучилася креативна освітня онлайн-платформа Creative Practice, яка створила анімаційний ролик «Як говорити з дитиною про війну» – 7 порад від психологів.

14:04 25.05.2022

Всесвітній день вишиванки 

19 травня відзначаємо Всесвітній день вишиванки – міжнародне свято, покликане зберегти українські народні традиції через етнічний вишитий одяг. У День вишиванки кожен, хто хоче підкреслити своє українське походження, а також просто підтримати Україну, може одягнути вишиванку.

14:46 19.05.2022

Вхід для адміністратора