A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Верхівцевської міської ради

Моніторинг готовності закладів освіти Верхівцівської міської ради

Дата: 09.09.2022 13:31
Кількість переглядів: 19

9 вересня 2022 року до Верхівцевської територіальної громади завітали представники Державної служби якості освіти Дніпропетровської області, МАНКО Ганна – завідувач сектору взаємодії з органами місцевого самоврядування УДСЯО у Дніпропетровській області та ВЕРЕМІЄВ Ярослав – головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції УДСЯО у Дніпропетровській області. Приводом візиту було «Вивчення питання готовності закладів освіти до нового 2022 – 2023 навчального року.»

Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Верхівцевської міської ради - ЄВТУШИК Оксана, провела екскурсію закладами загальної середньої освіти, де облаштовано укриття та розповіла про нагальні проблеми, які постали перед початком нового навчального року.

Також представники Державної служби якості освіти поспілкувались із директорами ліцеїв нашого міста, взяли інтерв’ю у керівників дошкільної та позашкільної освіти нашої громади. Розповіли про роботу інших навчальних закладів нашої області, залишили анкетування для педагогічних працівників та для батьків здобувачів освіти. Надали багато цікавої та змістовної інформації.

Тож сподіваємось і на подальшу плідну співпрацю!


« повернутися

Вхід для адміністратора